Kraan Keuringen

Veiligheid, voor mens en milieu

Indien een hijskraan in bedrijf gesteld staat, is de kraan eigenaar verplicht om deze jaarlijks te laten keuren. Wij kunnen dit voor u organiseren, volgens de Nederlandse wetgeving, lees hier onder.

Hijskranen met een bedrijfslastmoment tot 10 ton /meter,
mogen door ons jaarlijks gekeurd worden. Door de jarenlange ervaring en opleiding om mobile torenkranen te mogen keuren, kunnen wij uw kranenpark hierin voorzien. De bekende aspecten worden gecontroleerd en indien nodig afgesteld.
Mochten er tekortkomingen of gebreken zijn, kunnen deze in overleg met de kraan eigenaar door ons gerepareerd worden. Na een keuring wordt er een rapport opgemaakt, het kraanlogboek ingevuld en een datum sticker met de geldigheid verstrekt.


Hijskranen met een bedrijfslastmoment boven de 10 ton/meter moeten ook jaarlijks gekeurd worden, maar hebben een TCVT-keuring nodig. Een TCVT-keuring is 2 jaar geldig, en moet worden uitgevoerd door een geaccrediteerd bedrijf.

Wij kunnen deze keuringen ook voor u regelen, en ook mee begeleiden.

De tussen liggende keuringen mogen wij wel zelf uitvoeren, en doen dat op dezelfde wijze als de 10 ton/ meter kraan keuringen


Informeer naar de mogelijkheden, wij staan u graag te woord.

 

Bij vragen, neem gerust contact op.

Social Media

Volg ons op Social media